Šta Apple sprema za WWDC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Apple sprema nešto za njihove korisnike, a šta je to, još se ne zna. Najverovatnije će tu novinu otkriti na WWDC (Worldwide Developers Conference). Iako ne znamo šta Apple sprema, to do sada nije nikoga zaustavljalo da nagađa šta će se desiti tamo.

Prvo što se predpostavlja da će Apple objaviti jeste nove 3D mape, jer, kako se govori poslednjih nekoliko nedelja, Apple hoće da se makne od Google-a i njegovih mapa i hoće da naprave svoje mape koje će, kako čujem, biti najbolje mape do sada (teško da će odmah biti bolje od Google maps, ali videćemo još).

Isto tako se govori da će Apple izbaciti i novu organizacionu aplikaciju, kako govori 9to5Mac sajt. Ova aplikacija, kako oni javljaju, će biti mesto gde možete skladištiti informacije o kreditnoj kartici, kuponima i ostalim ličnim podacima. Ovo bi trebalo da bude dodatak za NFC čip, koji bi trebao da bude u novom iPhone 5 smartfonu. I sve ovo treba da bude sastavni deo novog OS-a od Apple-a, a to je iOS 6, koji bi isto tako trebalo biti otkriven na WWDC konferenciji.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×