Ne razmišljajte više o bezbednosti vašeg četvorotočkaša. 

GPS uređaj za automobile

Manji od kutije šibica, precizan i efikasan – u svakom trenutku ćete znati lokaciju vašeg automobila, čak i u slučaju krađe.

Jednostavan za upotrebu

Ubacite pripejd SIM karticu i sačuvajte taj broj u imeniku svog telefona. Zatim ubacite GPS u neki neprimetan deo vašeg automobila.

Kada pozovete broj SIM kartice koju ste ubacili, pustite da zazvoni jednom i prekinite vezu. Kroz par sekundi će vam stići SMS poruka sa koordinatama.

Kliknite na koordinate i otvoriće vam se Gugl Mapa sa lokacijom vašeg automobila. Jednom mesečno proverite da li se baterija ispraznila i po potrebi je dopunite.

Pored GPS uređaja dobijate besplatno i punjač!

GPS uređaj je jako malih dimenzija, svega 4x2x1,5 cm! Predlažemo da ga sklonite ispod sedita, u gepek ili na neko treće, neprimetno mesto. Ukoliko vam je automobil ukraden, dovoljno je da istog trenutka kontaktirate policiju, pozovete broj SIM kartice koju ste ugradili u GPS uređaj i dobićete odmah koordinate sa lokacijom vašeg automobila. GPS pruža i psihički mir, ako vam je automobil na otvorenom, jer ćete mirno spavati znajući da se, u slučaju krađe, vaš četvorotočkaš može naći za svega pola sata.

GPS uređaj protiv krađe automobila već koristi na hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

BESPLATNA DOSTAVA, BILO GDE U SVETU!

ADRESA ZA DOSTAVU

PLAĆANJE

Proizvod Ukupno
GPS uređaj
  × 1
31.95
Ukupno 31.95
Dostava
Ukupno 31.95
Powered by Tehnoloid
Scroll to Top