Home SoftveriAplikacije Šaljite i čitajte SMS poruke sa bilo kojeg uređaja

Šaljite i čitajte SMS poruke sa bilo kojeg uređaja

by Admin

Aplikacija mysms može da se instalira na računar preko ekstenzije za bilo koji internet pretraživač na Windowsu i Mac OS-u, na Windows Phone telefon/tablet, kao i na Android i iOS smartfone i tablete. To znači da sa jednom SIM karticom, koju već inače koristite za komunikaciju SMS-om možete da povežete sa bilo kojim podržanim uređajem, sa kojeg ćete moći da šaljete i čitate poruke.

Aplikacija automatski sinhronizuje SMS sadržaje na svim uređajima preko Cloud platforme, pa se neće desiti da se poruke dupliraju ili da se već pročitana poruka na nekom od uređaja pojavi kao nepročitana. Kada ste za računarom dobićete pop up obaveštenje o pristigloj poruci, a sve SMS-ove možete da sačuvate u Evernote aplikaciji, kao arhivu.

Proces registracije broja je brz i jednostavan, a Srbija je na spisku podržanih zemalja, sa svim operaterima.

Prednost mysms servisa jeste i u tome što omogućava slanje i prijem poruka čak i kada je smartfon sa SIM karticom daleko od vas. Takođe, ako vaši prijatelji koriste mysms program možete im poruke slati za “dž”.

SMS poruke poslate preko mysms programa nisu besplatne i tarifiraju se po važećem cenovniku provajdera čije usluge koristite, sa SIM kartice koju ste registrovali u mysms programu. Poruke su besplatne, odnosno vode se kao takve, samo ukoliko u svom postpejd ili pripejd paketu imate aktiviranu određenu količinu besplatnih SMS poruka.

Mysms čeka na vas OVDE.

Izvor: Mondo.rs

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments