Home Vesti Kako instalirati Facebook Home na bilo kom uređaju?

Kako instalirati Facebook Home na bilo kom uređaju?

by Admin

Kao što sam pisao danas, Facebook home je dostupan za preuzimanje na Google Play radnji, ali samo za određene uređaje. Međutim, među vama, sigurno ima onih koji sa nestrpljenjem čekaju ovaj, kako ga ja zovem, launcher i žele da ga instaliraju i isprobaju. Za sada, preko Google Play radnje, je preuzimanje nemoguće, osim za par uređaja u par zemalja. Međutim, pojavio se tutorijal na internetu, koji detaljno opisuje način kako instalirati ovaj novi launcher Facebook kompanije. Kako to uraditi? Evo ovako:

Prvo, morate skinuti RAR fajl sa interneta. Morate imati neki program koji može ekstraktovati te podatke. RAR fajl možete preuzeti sa ovog linka.

Nakon ekstraktovanja fajlova, videćete dva .apk fajla: com.facebook.katana.apk — Facebook aplikacija — i com.facebook.home.apk, Home Launcher.

Preporučujem vam da izbrišete Facebook aplikaciju sa uređaja, ako je imate i niste je obrisali.

Ubacite oba .apk fajla u vaš telefon preko bilo kog načina prebacivanja (preko cloud-a, maila, bluetooth-a, NFC-a itd).

Instalirajte Facebook aplikaciju (com.facebook.katana.apk) sa onog mesta, u vašem telefonu, gde se taj, .apk fajl nalazi.

Instalirajte Facebook Home aplikaciju (com.facebook.home.apk) sa onog mesta, u vašem telefonu, gde se taj .apk fajl nalazi.

To bi trebalo da je to. Javite da li ste uspeli instalirati i kako vam se sviđa novi Facebook Home launcher.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments