Home Vesti Samsung predstavio dva nova Galaxy telefona – Young i Fame

Samsung predstavio dva nova Galaxy telefona – Young i Fame

by Admin

Samsung je danas, dobro juče, ali ne stižem da vam prenesem na vreme zbog obaveza, objavio dva nova telefona Galaxy linije – Galaxy Fame i Galaxy Young.

Šta reći o ovim uređajima, a ne zaplakati :). Oba telefona su mid-range telefoni sa ok specifikacijama, ali stvarno ništa specijalno. Jedino je ok to što im je dizajn sličan onome na Galaxy SIII telefonu, ali sem toga ništa posebno.

Galaxy Young je telefon koji će doći sa ekranom veličine čak 3,27 inča sa HVGA rezolucijom (480 x 320 piksela) koji će, po rečima Samsung kompanije, biti “full touchscren”. Wow. Takođe, osim njegovog “šik” dizajna (još jedna reč kompanije Samsung), dobijate i Android 4.1 Jelly Bean OS, jednojezgarni procesor, 512MB RAM memorije i 4GB interne memorije.

Samsung Galaxy Young prednja strana Samsung Galaxy Young zadnja strana

Galaxy Fame je nešto bolji uređaj od Galaxy Young telefona, ali po slikama, mislim da imaju isti ekran, možda veličine 3,5 inča. Dolazi sa kamerom rezolucije 5 megapiksela, Bluetooth-om (da, i to su naveli kao bitnu karakteristiku), NFC čipom i S Beam tehnologijom. Ali, ono što je zadovoljavajuće, jeste 768MB RAM memorije.

Samsung Galaxy Fame zadnja strana Samsung Galaxy Fame prednja strana

Oba uređaja će biti dostupna u single SIM i dual SIM varijanti, što bi im, donekle, dalo veću funkcionalnost. Ali donekle. Ova kompanija je navela da su ovo uređaji za mlađu generaciju, koji se prvi put upoznavaju sa Android OS-om. Ja kažem da ovo nije ni za koga, jer sam siguran da će cena ovih modela, kad dođu kod nas, biti u rangu sa, ili skuplji, od HTC Desire C modela, za koji znamo da je ozbiljno precenjen model.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments