Home Vesti Micromax predstavio novi telefon, Canvas HD

Micromax predstavio novi telefon, Canvas HD

by Admin

Već dosta dugo pišem ove vesti i povremeno se susretnem sa nekom informacijom zbog koje mi bude krivo što se naši operateri ne zalažu za dovođenje jeftinijih, a dobrih telefona, već dovode neke renomirane marke koje su skupe za naš džep. Od skoro su počeli da sarađuju sa Huawei i ZTE kompanijama i neki od njihovih modela se našlo na našem tržištu, ali postoji mnogo kompanija koje proizvode mobilne telefone, a koji su veoma dobri i jeftini. To je slučaj i sa ovom informacijom. Da li ste čuli za Micromax kompaniju? Ja jesam čuo, ali nisam se nikad susreo ni sa jednim proizvodom te kompanije.

Međutim, sad su predstavili jedan novi proizvod, tj mobilni telefon pod nazivom Canvas HD, koji će biti dostupan u Indiji za oko 280 dolara u februaru – bez ugovora. Vrednost ovog telefona nije mala, ali kad budete čuli specifikacije, osećaćete se kao i ja trenutno.

Canvas HD ima veličinu ekrana od 5 inča i HD displej (720 x 1,280 piksela), pokreće ga četvorojezgarni MediaTek procesor radnog takta 1,2GHz i napaja ga baterija kapaciteta 2,100mAh. Takođe, Canvas HD će imati kameru rezolucije 8 megapiksela, Android 4.1 Jelly Bean OS i proširenje interne memorije za 32GB.

I to sve za 280 dolara. Da je ovo delo neke jače kompanije, kao npr Samsung kompanije, uređaj bi koštao oko 550 – 600 evra (i bio bi na našem tržištu). Kako bi Fry, iz crtanog filma Futurama, rekao: Shut up, and take my money. Šta vi mislite o ovom telefonu? Pošto verovanto neće doći na naše tržište (barem ne legalno), da li vam je krivo što nas svi jeftini, a dobri telefoni zaobilaze?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments