Home Vesti SREĆNA VAM NOVA GODINA

SREĆNA VAM NOVA GODINA

by Admin

Želim da započnem ovu godinu sa sledećim rečima: SREĆNA VAM NOVA GODINA, ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE, DA BUDETE SREĆNI, ZDRAVI, VOLJENI (ALI I DA VOLITE), A PONAJVIŠE DA BUDETE USPEŠNI. Na ovaj način mogu čestitati velikom broju ljudi, jer je za kratko vreme, (oko 7 meseci) koliko postoji ovaj blog, Tehnoloid privukao pažnju velikog broja ljudi. Drago mi je što ste uz ovaj sajt i nadam se da niste razočarani. Međutim, bilo kakav predlog, savet ili čak negativan komentar, bi bili dobrodošli.

Takođe, želim da vas obavestim da radim na tome da ove godine bude, osim pisanih testova svih ovih uređaja, i dosta uređaja za video testiranje, jer na taj način mogu mnogo bolje da vam objasnim prednosti i mane nekog uređaja. Nadam se da ću kupiti neku pristojnu kameru, pa testovi neće izgledati onako, da kažem, nekvalitetno. Video testovi će se seliti na novi kanal, jer onaj kanal na kom se nalaze testovi je moj lični, pa izlazi dosta gluposti koje ja nekad gledam :). Da vas ne bih smarao sa tim, bolje je da se to grupiše na drugom mestu. Nadam se da će i da bude poklona, a možda se pojavi i neka nova osoba na ovom sajtu (osim mene) koja bi radila još nešto. Međutim videćemo za sve.

Eto, to je sve što sam imao da vam kažem i nadam se da ćete biti srečni i zadovoljni ove godine. Naravno, želim vam i da kupite na stotine gedžeta (ipak je ovo tehnološki blog, moram vam to poželeti), ali i da imate novca za ostale bitne stvari (putovanja, izlaske, hranu…).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments