Home Vesti Sony Xperia Z i ZL pokazuju pravo lice

Sony Xperia Z i ZL pokazuju pravo lice

by Admin

Sony će ući u novu godinu sa dva nova telefona, koji će, po priči i glasinama, biti skoro pa savršeni. Dva telefona, nazvana Xperia Z (Yuga) i Xperia ZL (Odin), su na kratko predstavljeni na Sony Mobile sajtu, ali su uskoro skinuti. Oba uređaja bi trebalo da donesu sa sobom neverovatno dobre specifikacije.

Oba uređaja će imati ekrane iste veličine, ali različite forme (pogledajte sliku iznad). Međutim, oba ekrana će biti veličine 5 inča sa 1080p rezolucijom. procesor koji će ih napajati jeste četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 procesor radnog takta 1,5GHz, 2GB RAM memorije i posedovaće kameru od 13 megapiksela sa Exmor RS optikom. GPU, koji će se nalaziti u tom uređaju će biti Adreno 320 – jedan od najboljih grafičkih čipova današnjice. Ono po čemu je Xperia ZL specifična jeste prednja kamera koja se nalazi na dnu, dok se kod ostalih uređaja nalazi na vrhu, kod prednjeg zvučnika.

Ovo nisu definitivne specifikacije i klasifikovane su kao glasine, ali će uskoro telefoni biti oficijalni, pa ćemo znati više. Bilo kako bilo, ja ću odmah postaviti oficijalne informacije, čim se pojave. Ali, ako mene pitate, specifikacije, rečene iznad, će se najverovatnije ispostaviti tačnim.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments