Home Vesti Asus “tiho” predstavio novi Zenbook U500VZ laptop

Asus “tiho” predstavio novi Zenbook U500VZ laptop

by Admin

Ne postavljam često informacije o računarima, ali o ovome vas moram obavestiti. Asus je “tiho” predstavio, na svom sajtu, novi Zenbook Touch U500VZ laptop veličine ekrana 15 inča. Asus je već objavio laptopove ove familije, ali manjeg ekrana (13-to inčni Zenbook UX31A laptop), tako da nisam začuđen predstavljanjem ovog laptopa, bilo je samo pitanje vremena. Međutim, doći će i manji laptop sa ekranom na dodir, ekranom veličine 11 inča.

Nego da nastavimo priču o ovom modelu. Kao i svaki Asus-ov model, on ima impresivne specifikacije. laptop pokreće Intel Core i7 procesor (3632QM procesor), odvojena NVIDIA GeForce GT 650M grafička sa 2GB sopstvene memorije, 256GB SSD interne memorije i 4GB RAM memorije.. Što se tiče interne memorije, ona se može korigovati po vašim željama (pogledajte na linku ispod). Ekran je najbolji deo ovog uređaja, jer je ugrađen IPS panel sa 1080p rezolucijom.

Iako je U500VZ laptop dostupan online, cena ni dostupnost se ne znaju, ali možete detaljnije pročitati o Zenbook laptopu na ovom linku. Međutim, ne možete očekivati cenu ispod 900 evra.

U500VZ U500VZ 1

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments