Home Vesti Žena dobila šok terapiju zbog iPhone 5 uređaja

Žena dobila šok terapiju zbog iPhone 5 uređaja

by Admin

Još jedna zanimljiva vest dolazi iz naše nam “bliske” Amerike. Posle ovoga, videćete koliko su Amerikanci zagrizli za Apple-ove uređaje.

Zbog prevelike zainteresovanosti za novi iPhone 5 uređaj, velika većina radnji je ograničila broj kupljenih iPhone 5 na dva po osobi. Međutim, jedna žena iz Bostona je pokušala da kupi veću količinu tih telefona, navodno zbog toga što je videla da svi uzimaju po više komada. I šta se desilo? Na kasi su joj rekli da je to nemoguće i da mora da vrati ostatak telefona iznad dozvoljene količine.

Zbog njene nevoljnosti da vrati te uređaje, policija je morala reagovati. Radnici te prodavnice su je zamolili da izađe iz radnje, međutim ona nije htela. Posle 15 minuta, policajci su je, pomoću elektrošoka, konačno izneli iz te radnje.

Međutim, celu ovu priču poriču i radnici te radnje  policajci. Ali ja uvek kažem, gde ima dima, ima i vatre. Ja sam, iskreno, prvo bio u neverici zbog, kako bi mnogo rekli, količine ropstva koji Apple uređaji imaju nad ljudima, a nakon toga se histerično nasmejao :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments