Home Vesti HTC je sponzor UEFA Lige šampiona

HTC je sponzor UEFA Lige šampiona

by Admin

HTC, globalni lider u inovacijama i dizajnu mobilnih uređaja, danas je objavio da je sklopio trogodišnji ugovor prema kome će postati zvanični globalni partner-snabdevač telefona UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope.

Ovo partnerstvo, koje počinje u januaru 2013. godine, HTC stavlja u središte dva fudbalska takmičenja koja spadaju među najelitnije na svetu, i omogućava ovoj kompaniji da navijačima širom sveta pruži nove i inovativne načine da se približe akciji. Bilo da na stadionu gledaju utakmicu ili prate sadržaj na HTC uređaju, navijači će moći da uživaju u svakom trenutku.

„Fudbal širom sveta stvara toliko strasti, a mi smo uzbuđeni što smo postali partner jednog od vodećih sportskih brendova na svetu“, rekao je Piter Čou (Peter Chou), izvršni direktor HTC korporacije. „HTC i UEFA će blisko sarađivati kako bismo omogućili svim navijačima da uživaju u fudbalu, kao i da im pružimo bogatije mobilno iskustvo.“

Đani Infantino (Gianni Infantino), generalni sekretar UEFA, izjavio je: „Drago mi je da HTC korporaciji  mogu da poželim dobrodošlicu u porodicu UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope. Kroz ovo partnerstvo UEFA i HTC promovisaće evropski klupski fudbal pred publikom u čitavom svetu i našim navijačima otvoriti nove mogućnosti da se približe takmičenjima. Cenimo podršku i opredeljenost koju pokazuje HTC i smatramo da će njihova saradnja sa ovim takmičenjima povećati vidljivost njihovog brenda na globalnom nivou.“

Ovo partnerstvo predstavlja kombinaciju tradicionalne saradnje HTC korporacije sa globalnim liderima iz sveta muzike, video tehnologije, dizajna i sporta sa interesima i strastima potrošača širom sveta.

U sklopu partnerstva sa UEFA Ligom šampiona i UEFA Ligom Evrope, HTC će takođe biti zvanični globalni partner-snabdevač telefona finala UEFA Super kupa za 2013. i 2014. godinu, kao i finala UEFA Ženske lige šampiona za 2013, 2014. i 2015. godinu.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Bole
Bole

Koliko su platili da bi bili sponzori lige šampiona?