Home SoftveriAplikacije Novi Launcher na Google Play radnji

Novi Launcher na Google Play radnji

by Admin

Chris Lacy, developer prelepe, ali i široko korišćene aplikacije Tweet Lanes, je predstavio novu aplikaciju u Google Play radnji pod nazviom – Action Launcher. Samo ime govori da je reč o launcher-u koji totalno menja iskustvo na vašem telefonu (osim ako imate stock ICS).

Ono što je jedinstveno kod ovog lauhcer-a jeste način otvaranja menija. U gornjem levom ćošku postoji ikona, pored koje piše Apps (to je meni). Pritiskom na tu ikonicu ili prevlačenjem prsta sa leve na desnu stranu ekrana, dolazite do menija, tj do aplikacija instaliranim na vaš uređaj.

  

Ispod ovog teksta je snimak koji pokazuje funkcionalnost te aplikacije, tako da neću više da dosađujem sa pričom. Možete pogledati sve na tom snimku, ali ako hoćete da vidite kako to stvarno izgleda, pogledajte slike iznad ovog pasusa :). Mada, moram reći sledeće, ova aplikacija nije besplatna na Google Play radnji. Ona košta 4 dolara i za toliko vredi. Šteta samo što mi ne možemo kupovati aplikacije, inače bih bez razmišljanja kupio ovaj launcher :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments