Home Vesti TELEKOM SRBIJA: OBAVEŠTENJE O PROMENI CENA

TELEKOM SRBIJA: OBAVEŠTENJE O PROMENI CENA

by Admin

Telekom Srbija obaveštava korisnike da će od 1. januara 2013. godine izvršiti usklađivanje cena saobraćaja u svim postpaid tarifama i tarifama mt:s Kontrola troškova iz svoje ponude i to kako u novim koje korisnici trenutno mogu da izaberu, tako i u svim starim tarifnim profilima koje pojedini korisnici i dalje koriste.

Cilj ovog usklađivanja je formiranje jedinstvene i što jednostavnije ponude Telekoma Srbija, prilagođene svim korisnicima. Usklađivanje se ogleda u formiranju jedinstvenih cena saobraćaja koje će se primenjivati nakon potrošenih minuta, SMS poruka i data saobraćaja koji su uključeni u mesečnu pretplatu postpaid tarifnih profila, odnosno na cene saobraćaja koje će se primenjivati u tarifnim profilima mt:s Kontrola troškova i u većini tarifnih profila će predstavljati neznatno poskupljenje, a u pojedinim pojeftinjenje.

Posle ovih promena cena uspostave veze za sve pozive će biti 6,99 dinara, cena minuta razgovora sa svim mrežama u nacionalnom saobraćaju će biti 7,89 dinara tokom celog dana, slanje jedne SMS poruke brojevima u Srbiji će se naplaćivati 3,89 dinara, MMS poruke 12 dinara, dok će se razmena 1 kB podataka naplaćivati 0,05 dinara.

Korisnici postpaid tarifnih profila u kojima mogu da definišu tri Friends & Family broja iz mt:s mreže sa ovim brojevima će moći da razgovaraju po 50 % nižoj ceni minuta razgovora, dok će korisnici Zvezda i Partizan postpaid tarifa minut razgovora i SMS poruke ka svojim Friends & Family brojevima plaćati 1 dinar.

Podsećamo da je u toku i promocija koja korisnicima omogućava da ostvare 50 % popusta na mesečnu pretplatu za željeni postpaid tarifni profil i to tokom celog trajanja ugovorne obaveze, ukoliko ne žele da kupe neki od paketa sa mobilnim telefonom iz naše ponude.

Takođe, Telekom Srbija će od 1. januara 2013. godine izvršiti i korekciju cena međunarodnih poziva u okviru usluga InoCall i InoCall Plus namenjenih korisnicima fiksne i mobilne telefonije, a u skladu sa promenom deviznog kursa i ostalih troškova. Uz ovu korekciju, cene poziva ka većini međunarodnih destinacija će biti već od 5,04 dinara po minutu razgovora, dok će, na primer, pozivi ka mobilnim mrežama u Italiji, Švajcarskoj, Irskoj, Velikoj Britaniji, Danskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji i još nekim državama u Evropi i svetu pojeftiniti od 0,85 do čak 12,04 dinara po minutu.

Cene međunarodnih poziva u okviru usluga InoCall i InoCall Plus pogledajte OVDE

Izvor: Evolution Centar

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments