Home SoftveriProgrami iTunes 11 bi trebalo danas biti dostupan

iTunes 11 bi trebalo danas biti dostupan

by Admin

Nestrpljivo smo čekali redizajn iTunes programa još od septembra, tj još od predstavljanja iPhone 5 uređaja. Nekoliko dana nakon tog predstavljanja, rečeno nam je da će update biti odložen do novembra. Novembar je došao, još malo prošao, a update-a na iTunes 11 još nema. Ali, po rečima The Wall Street Jurnal časopisa, taj update bi trebao doći danas, u toku dana.

Ovaj časopis je objavio reči Eddy Cue-a, višeg potpredsednika Apple kompanije za Internet softver i usluge, gde govori o raznim stvarima i gde spominje program o kojem danas pričamo – iTunes 11. A evo šta je objavljeno:

Ove nedelje, gdin Cue-a čeka test na kojem će se videti sposobnost Apple-a da prednjači u online uslugama sa novom desktop verzijom iTunes-a, koja se očekuje već u sredu.

Novi iTunes je odložen za mesec dana zbog određenih softverskih problema i delova programa koji su se morali nanovo praviti, tvrde ljudi koji su direktno vezani za softverski inženjering u Apple kompaniji.

To nije obećanje ni u kom smislu, jer objavljen tekst nije direktno potekao od Apple-a. Međutim, ovaj časopis zna da pogađa, barem što se tiče glasina o Apple kompaniji. U vreme pisanja ovog teksta, update još nije stigao, ali ću vas obavestiti čim stigne. Takođe, možete i sami proveravati na Apple stranici.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments