Home Vesti BlackBerry 10 ima male šanse za uspeh

BlackBerry 10 ima male šanse za uspeh

by Admin

Iako RIM sve nade polaže u novi operativni sistem, kao i u novi telefoj koji će raditi na tom OS-u, analitičari predviđaju da ta kombinacija hardvera i softvera neće doneti mnogo uspeha kanadskoj kompaniji. BlackBerry OS 10, kao i telefon, će biti predstavljeni u januaru, a biće u prodaji nedugo nakon predstavljanja.  Ehud Gelblum, analitičar Morgan Stanley kompanije veruje da će RIM-ov novi OS veoma brzo propasti.

Njegove reči su, citiram: “Mi nastavljamo verovati u male šanse uspeha BB10 OS-a”, i dodao da “Iako neke karakteristike BB10 OS-a izgledaju inovativno, imali smo sličnu reakciju sa Palm-ovim WebOS-om predstavljenim na CES-u 2009. godine. BB10 je došao prekasno, toliko prekasno da jednostavno nije konkurentan ostalim uređajima.”

Iskreno rečeno, ne znam šta da mislim. Ne bi, ni meni, ali ni tržištu, bilo svejedno da, nekada, veliki proizvođač mobilnih telefona propadne. Međutim, sačuvaću svoj sud do kraja januara, kad bude predstavljena konačna verzija ovog OS-a, kao i novi uređaj.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments