Home Vesti Nokia predstavlja ‘Slam’ na novim Nokia Asha 205 i Nokia 206 telefonima

Nokia predstavlja ‘Slam’ na novim Nokia Asha 205 i Nokia 206 telefonima

by Admin

Nokia danas predstavlja dva nova uređaja koji upotpunjuju njen portfolio mobilnih telefona, dizajniranih za korisnike koji žele odlično internet iskustvo po prihvatljivim cenama. Nokia Asha 205 i Nokia 206 su dostupni kao modeli sa jednom ili dve SIM kartice i korisnicima nude jedinstven pristup društvenim mrežama i jednostavnu razmenu omiljenih sadržaja. Oba uređaja su prepoznatljivi Nokia uređaji koji kombinuju vrhunski dizajn i veoma izdržljivu bateriju.

Predstavljen je “Slam”, opcija za brzu i trenutnu razmenu sadržaja

Nokia Asha 205 i Nokia 206 su prva dva mobilna telefona koja poseduju ekskluzivnu Slam opciju kompanije Nokia. Slam omogučuje korisnicima da momentalno razmene multimedijalne sadržaje kao što su fotografije i video materijali sa prijateljima koji im se nalaze u blizini. Slam radi sa većinom mobilnih telefona koji poseduju podršku za Bluetooth vezu, bez potrebe za uparivanjem uređaja i bez potrebe da i drugi korisnici poseduju Slam*. Sa samo nekoliko klikova, korisnici mogu preko Slam servisa prebaciti sadržaj na drugi uređaj brže nego preko standardne Bluetooth veze i bez protoka  internet podataka.

“Najnoviji Nokia uređaji omogućuju korisnicima koji su aktivni na društvenim mrežama da iskažu svoje lične rpeferencije kroz dizajn, boju i inovativne odlike kao što je Slam,” pojasnio je Timo Toikkanen, izvršni potpredsednik jedinice za mobilne telefone kompanije Nokia. “Oba uređaja karakteriše pouzdanost i kvalitet koji su karakteristični za kompaniju Nokia a nude i pametnije internet iskustvo koje pomaže u uštedi novca danas i sutra.”

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments