Home SoftveriAplikacije Sad se Galaxy SIII može zvati Galaxy Note II mini

Sad se Galaxy SIII može zvati Galaxy Note II mini

by Admin

Ono što sam pre nekoliko dana pisao, odnosno da će Galaxy SIII telefon imati multitaskng mogućnosti, kao i Galaxy Note II, u sledećem update-u je tačno, ali je danas javljeno da to nije sve. Današnja procurela glasina kaže da će, osim podeljenog ekrana, Samsung Galaxy SIII imati još zanimljivih mogućnosti koje ima i Note II. Šta je u stvari podeljen ekran, možete videti klikom na link na početku teksta, a šta će još sadržati novi update, nastavite čitati.

Prva karakteristika koja će verovatno biti dostupna preko sledećeg update-a je Smart Rotation. Ova aplikacija, pomoću prednje kamere, određuje orijentaciju vašeg lica i podešava ekran prema tome. Kao što sam napomenuo, ova karakteristika, tj ova aplikacija je standardna na Galaxy Note II fabletu. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da će Galaxy SIII, iako nema S Pen, podržavati mogućnost rada pomoću ove olovčice. Ali ako nemate S Pen olovčicu, dovoljan je i vaš prst. Osim ove dve vrlo zanimljive karakteristike, Galaxy SIII dobija novu galeriju, QWERTY tastaturu koja ima funkcionalnost Swype aplikacije i još dosta novina.

Međutim, ovo nije sve. Po glasinama, otkrili smo da će pomenuta poboljšanja doći, ali i da će Samsung izbaciti još nekoliko veoma zanimljivih unapređenja.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments