Home Vesti Walmart je otpustio zaposlene zbog bahatosti

Walmart je otpustio zaposlene zbog bahatosti

by Admin

Sinoć je na internetu osvanuo zapanjujuć snimak koji pokazuje kako se radnici jedne od brojnih Walmart prodavnicama odnose prema robi u toj prodavnici, a kao što se vidi na snimku, prema iPad tabletima. Naime, jedan, da pomenem veoma “pametan” radnik te prodavnice, je snimio sebe i svoje kolege kako se dobacuju sa iPad tabletima. Ajde što se dobacuju, već im svaka kutija ispada i sadržaj unutar kutije se polomi.

Na nekih pola snimka, jedan od radnika je uzeo kutiju, u kojoj se nalazi iPad, i tako je jako bacio tu kutiju na beton da se čulo kako se displej lomi. Nakon toga su se igrali sa tom kutijom kao sa frizbijem. Pogledajte snimak ispod ovog pasusa, a za nastavak priče pogledajte ispod snimka.

Zbog ovog incidenta, čelnici Walmart-a su, kako to kažu naši, u roku od odmah pronašli podatak o radnji u kojoj su se radnici ovako bahato ponašali i odmah ih otpustili. Verovatno će i morati platiti neku odštetu. Međutim, možda u tim kutijama i nisu bili ti tableti, već je verovatno bila šala. Možemo videti da se kutije bacaju i čujemo da se nešto lomi, . Ali Walmart nije hteo da rizikuje ugled svoje kompanije koji je ionako poljuljan.

A kažem poljuljan, jer je u poslednjih nekoliko meseci taj lanac prodavnica davao kupcima ono što nisu tražili. Možda se sećate kad sam pisao o ženi koja je umesto iPad tableta dobila punu kutiju svesaka. Ovaj snimak je izašao pred takozvani “Black Friday”, a taj datum u godini predstavlja dan kad se cena elektronskih aparata smanji skoro za 50%.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments