Microsoft izjavio da će Skype zameniti Windows Live Messenger

Windows Live Messenger, način na koji sam se dosta dugo dopisivao sa drugovima i devojkom (kao i dosta vas), ali isto tako koji dosta dugo i ne koristim, će uskoro biti ugašen. Microsoft je juče izavio da planira da zameni ovaj dosta popularan servis za još popularniji – Skype, koji je Microsof kupio prošlog maja.

Međutim, morate znati da Windows Live Messenger neće totalno nestati, već će update-om biti instaliran Skype servis. Ne morate se plašiti gubitka svih prijatelja (i kontakata) sa Windows Live Messenger-a, jer će oni i dalje biti dostupni, samo se menja servis (tj program). Pa čak i ako ti kontakti još nisu preuzeli noviju verziju ovog programa.

Jedino gde bi trebalo da još funkcioniše Windows Live Messenger, u poznatom obliku, jeste Kina. Da bi olakšala prelazak sa, svima poznatog, Windows Live Messenger-a, Microsoft će nuditi specijalne ponude kao što su popust prilikom uplaćivanja kredita.

Šta da vam kažem osim čekajte ovaj update, preuzmite ga i instalirajte noviju verziju. Jer, kao što je slučaj sa svim proizvodima, i softver zastareva.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top