Home Vesti Facebook telefon možda ipak stvarnost

Facebook telefon možda ipak stvarnost

by Admin

Glasine o Facebook telefonu su stare koliko i sam Facebook. HTC je predstavio dva Facebook telefona, međutim oni nisu bili toliko popularni, niti ih je sam Facebook nudio. Doduše nisu to bili pravi Facebook telefoni, već samo HTC telefoni sa Android platformom i odvojenim Facebook dugmetom koje, da napomenem, nije tako dobro ni radilo.

Uređaj je nazvan (ili barem se tako priča) HTC Opera UL i biće u svakom smislu Facebook telefon sa logom ove društvene mreže na pozadini telefona. Izvor Pocket-Lint sajta je rekao da je taj telefon (odnosno HTC Opera UL) u stvari Facebok telefon i napravljen za tu društvenu mrežu. Ne zna se kad će taj uređaj biti lansiran, jer je, navodno, razvoj tog uređaja odložen zbog nepoznatih razloga. Uređaj će, po glasinama, imati rezoluciju ekrana od 720 x 1,280 piksela, Qualcomm procesor radnog takta od 1,4GHz, Adreno  305 GPU i pokretaće ga nova verzija Android platforme – Jelly Bean 4.1.

Opet ponavljam, ovo su sve glasine i možda ništa od rečenog iznad nije tačno. Ali, kao što je to slučaj sa svim glasinama, moraju biti zasnovane na nečemu, zar ne? Slika iznad ovog teksta nije slika tog telefona, moram vam napomenuti. Ali, opet, to ste sigurno već sami primetili :D.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments