Home Vesti iPad dolazi 23. oktobra sa, donekle, visokim cenama

iPad dolazi 23. oktobra sa, donekle, visokim cenama

by Admin

iPad mini predstavljanje nam se približava, a ja danas imam dve nove vesti koje će obradovati one koji iščekuju ovaj tablet. U pitanju su datup predstavljanja i cena ovog tableta. Mnoge će ovo, iskreno, iznenaditi kao što je mene. Ali prvo datum predstavljanja.

Reuters je danas javio da će iPad mini biti predstavljen ovog meseca, tačnije 23. oktobra. Već su glasine jurcale da će on biti predstavljen još pre 5 dana, ali izgleda da one nisu tačne. Međutim, sajt reputacije Reuters-a sigurno ne greši, tako da možemo da očekujemo event za predstavljanje ovog tableta krajem meseca.

A što se tiče cene, ovo me je iznenadilo. Sajt Appleinsider je došao do liste na kojoj se, navodno, mogu videti cene raznih verzija iPad mini tableta. Nije me iznenadilo što su oni došli do tih cena, već same cene. Naime, cena za osnovni model, dakle WiFi model sa internom memorijom od 8GB, će biti 250 (mislim dolara, ali vrlo lako mogu biti i euri u pitanju). A onda se cena za isti model, samo sa većom memorijom povećava za 100 dolara (ili eura). Celokupan cenovnik možete videti na slici ispod. Šokiraćete se.

Šta vi mislite, da li Apple uopšte pravi ovaj tablet i da li će ovo biti konkurentne cene?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments