Alcatel je predstavio OneTouch T10 tablet, prvi ove kompanije

Iako Alcatel ima nekoliko telefona na tržištu, nema ni jedan tablet. I zbog solidnog kvaliteta i pristupačne cene bilo je samo pitanje vremena kad će ova komapnija izbaciti svoj prvi tablet na tržište. I, konačno, taj dan je došao. Alcatel je predstavio OneTouch T10 tablet koji ima solidne specifikacije.

Ali, i pored najbolje volje Alcatel-a da uđe na tržište tableta, možda su to učinili prekasno. Jer kad uporedimo T10 tablet sa Google Nexus 7 tabletom, može se videti dosta izražena razlika. Cenim da će ovaj tablet kupovati ljudi koji imaju veoma ograničen budžet (a hoće da kupe tablet), jer bi on koštao oko 130 eura, dok se datum prodaje ne zna.

Od specifikacija on ima jednojezgarni Rockchip procesor ograničen na 1GHz, 1GB RAM memorije i 4GB interne memorije koja je proširiva do 32GB preko microSD memorijske kartice. Alcatel je odabrao novu Android ICS verziju kao pokretača ovog tableta. Veličina kapacitivnog ekrana je 7 inča i ima rezloluciju od 800 x 480 piksela (što je po meni najveća mana ovog tableta). Više informacija možete naći ovde.

Da li bi ste razmislili o kupovini ovog tableta?

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top