Home Vesti Specifikacije Asus Padfone 2 uređaja procurele na internet

Specifikacije Asus Padfone 2 uređaja procurele na internet

by SovaDmen

Skoro mesec dana pre otkrivanja novog Padfone 2 telefona i tableta, procurela (pogledajte sliku iznad) je slika sa glavnim specifikacijama ovog modela. Ono što smo mogli da razaznamo od ove slike jeste to da će ovaj telefon biti neverovatno dobar.

Dosta je dobrih telefona predstavljeno u proteklih nekoliko meseci (počev od Androida, preko Windows Phone 8-ice do iPhone-a 5), ali se ovaj novi uređaj od Asus-a može vrlo lako nositi sa njima. Procesor koji pokreće ovaj uređaj je četvorojezgarni Qualcomm procesor ograničen na 1,5GHz, dok je Super IPS + ekran velik 4,7 inča. RAM memorija će da bude glavni adut ovog telefona jer će doći sa 2GB RAM memorije. Među glavnim adutima će biti i kamera (dva glavna aduta, znam) koja će imati rezoluciju od 13 megapiksela, dok je prednja kamera obična sa rezolucijom od 1,2 megapiksela. Asus Padfone 2 bi trebalo da radi na najnovijoj Android platformi nazvanoj Jelly Bean.

Od konekcija, podržavaće LTE 4G mrežu, Bluetooth 4.0, WiFi i WiFi hotspot. Debljna ovog telefona je 9mm, što je super za ove specifikacije. Ali najzinimljiviji je dizajn ovog uređaja. Padfone uređaj je zamišljen radi i kao telefon i kao tablet, što predstavlja prednost nad telefonima ostaih kompanija.

Videćemo da li su ove specifikacije tačne kad dođe 16. oktobar, kad Asus zvanično predstavi novi Padfone 2.

Preporučujemo

Leave a Comment