Sony će izbacti budžetski orijentisan telefon – Xperia J

Sony Xperia linija telefona je dobila još jednog člana. Ovaj put nije novi flagship telefon, već telefon koji je budžetski orijentisan. On ima naziv ST26i, ali će se zvati Xperia J kada bude predstavljen. On će imati ekran veličine 4 inča sa rezolucijom od 640 x 480 piksela i tri kapacitivna dugmeta.

Specifikacija ovog telefona nije posebno dobra, ali ne može se više ni očekivati od telefona koji je budžetski orijentisan. Imaće jednojezgarni procesor od 800MHz, 512MB RAM memorije i mesto za microSD karticu zbog povećanja interne memorije. Obe kamere će biti uključene u ovaj uređaj. Zadnja kamera će imati rezoluciju od 5 megapiksela, ali se ne zna koja će rezolucija biti na prednjoj kameri.

Xperia J će pokretati Android 4.0 Ice Cream Sandwich operativni sistem, ali će on biti „obučen“ u stariju verziju Sony-evog korisničkog interfejsa.

Pošto je ovo jeftiniji uređaj, specifikacije nisu preterano dobre. Ali zbog toga što radi na Android ICS platformi, biće poželjan od velikog broja kupaca. Možda će se ove specifikacije promeniti do IFA sajma kasnije ovog meseca, kad bi Xperia J trebalo da bude objavljen.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top