Home Vesti Acer predstavio Liquid Gallant

Acer predstavio Liquid Gallant

by Admin

Acer, proizvođač laptop računara i tableta je ušao i na tržište mobilne telefonije. Ova kompanija je predstavila svoj novi smartfon danas kojeg su nazvali Acer Liquid Gallant, o kojem će biti više reči na IFA sajmu u Berlinu kasnije ovog meseca. Uređaj pokreće Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich OS, ima ekran veličine 4,3 inča i opcino možete uzeti ovaj telefon sa dual-SIM sposobnišču.

Ova karakteristika je opciona jer postoje dve verzije Liquid Gallant – Regularni Liquid Gallant koji radi sa jednom sim karticom i Liquid Gallant Duo, koji može raditi sa dve SIM kartice uporedo. Ovo dozvoljava da koristite ovaj uređaj za poslovnu upotrebu, ali i za ličnu upotrebu, bez nošenja dva različita telefona ili konstantnog menjanaj SIM kartica.

Osim ove karakteristike, oba telefona su potpuno ista. Ekran veličine 4,3 inča ima rezoluciju od 960 x 540 piksela i kameru od 5 megapiksela sa LED blicem. Ono što je neobično na ovom telefonu jeste to se dugme za zaključavanje nalazi sa zadnje strane.

Ostale komponente nisu objavljene, ali ćemo saznati na IFA sajmu. Rečeno je još da će uređaj biti dostupan u dve boje: nežno crnoj i keramičko beloj. Prvo će izaći telefon sa dve sim kartice u septembru, dok će verzija sa jednom SIM karticom izaći kasnije.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments