Naredna Nokia Lumia možda dolazi u septembru

Da li već mislite na naredne Nokia telefone sa Windows Phone 8 OS-om i šta bi mogli sve raditi? Možda nećete još dugo čekali, jer kako kaže Kineski vebsajt, WPDang, Nokia bi trebalo da predstavi telefon sa Windows Phone 8 OS-om još na Nokia World konferenciji 5. septembra.

Kako će se zvati, još se ne zna, ali će Nokia najverovatnije nastaviti svoju Lumia liniju, a oznake će biti najverovatnije 910 ili 920. Ovaj sajt ne otkriva kakve će specifikacije ti telefoni imati, ali su sigurni da neće imatu PureView kameru koja se prvi put pojavila na 808 PureView telefonu, baziranom na Symbian OS-u.

Tada bi i Microsoft trebao nastupiti da bi pokazali još funkcija Windows Phone 8 OS-a. Nedavno su već prikazali dosta funkcija koje bi ovaj OS nudio, ali je to samo vrh ledenog brega, kako tvrdi WPDang.

Osim Nokia kompanije, telefone, sa najnovijim Windows Phone 8 OS-om, bi trebalo da prave i HTC, Samsung, Huawei, ali i Oppo. Međutim, osim Nokie, niko još se nije oglasio povodom ovih telefona ni kad bi trebali da budu dostupni.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top