iPad mini će koštati dosta manje od svog velikog brata

Trenutno se ne priča samo o novom telefonu iz Apple kompanije već i o novom tabletu. Ali ne o novom novom iPad-u, ili iPad 4, već o iPad mini tabletu, koji treba da izađe ove godine. Sve velike novinarske kuće i renomirani sajtovi nalaze izvore od kojih dobijaju informacije. I za sada se svi izvori slažu da Apple stvarno sprema iPad mini tablet, koji bi trebalo da ima ekran veličine 7,85 inča.

Kako kaže The New York Times, novi iPad mini će koštati znatno manje nego njegov veći brat, koji startuje od cene koja iznosi 499 dolara. Dosta ljudi, koji su upoznati sa planovima Apple kompanije, koji ne žele da budu imenovani, kažu da će uređaj biti predstavljen tokom ove godine, možda sa novim iPhone-om.

Ovaj tablet je namenjen da se takmiči sa jeftinim Android tabletima, kao što su Google Nexus 7 i Amazon Kindle Fire, koji su dostupni za 200 dolara (model sa najmanje interne memorije).

Iako će novi iPad mini verovatno startovati oko 250 dolara, korisnici će, barem po mom mišljenju, ipak platiti više da budu deo Apple ekosistema koji svakim danom napreduje.

Da li ste i vi zainteresovani za iPad mini?

Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Stefy
Stefy

Dvoumio sam se da li da kupim Nexus 7 kada izadje,ali sada od kada sam video da je potvrdjen izlazak iPada Mini,nije mi zao da dam i 100e vise za njega 😀

Scroll to Top