Šta je bitno da znate o novom Google Nexus 7 tabletu

Jedan dan nakon predstavljanja novog Google Nexus 7 tableta, već su odrađeni benchmark poređenja, da se vidi kako se ovaj uređaj parira sa ostalim tabletima.  Možete videti da je Google Nexus 7 tablet dosta dobro pozicioniran među drugim i skupljim tabletima. Slike ovih rezultata možete videti ispod. Ali dok gledate benchmark rezultate, ne zaboravite ovo – iPad košta oko 500 dolara, dok Google Nexus tab košta 200 dolara.

Možete videti na ovim benchmark aplikacijama da je uglavnom novi iPad bolje prošao od ovog tableta, ali se isto može videti da je u nekim benchmark testovima bolje prošao Google Nexus 7 tablet

          

          

Isto tako, za one ljude koji vole da drže privatne digitalne stvari na tabletu (kao što su filmovi, muzika, knjige), uređaj od 8GB im neće biti dovoljan. Jer iako Google kaže da ovaj tablet ima 8GB interne memorije, vi možete koristiti samo 5,92GB, jer razlika do 8GB otpada na Android sistem, ali i na aplikacije koje dolaze preinstalirane na ovom tabletu. Tako da je jedina opcija tablet od 16GB memorije, ali koji košta 250 dolara.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top