Naredne Lumie dolaze sa boljom kamerom

Nova vest za one koji uglavnom koriste kamere na mobilnim telefonima: sledeća Nokia Lumia bi trebala da poseduje neverovatno naprednu kameru sa senzorom od 41 megapiksela (ova tehnologija se zove PureView). Ovo je potvrdio i Chris Webber, predsednik Nokia-e u Americi, tako da to predstavlja više nego dovoljan dokaz da će do ovoga stvarno doći i da ovo nije glasina od nekog „nepoznatog“ izvora.

On doduše nije otkrio vreme izlaska tog telefona, ali je rekao da je Nokia totalno predana saradnji sa Microsoft-om i rade sve šta mogu da bi stavili ovu kameru u novi Lumia smartfon. Zamislite kakve ćete slike tada imati, kad u svakom trenutku imate kameru koja je bolja od bilo kojeg point-and-shoot fotoaparata.

Međutim, Windows phone OS još kaska za iOS-om i Androidom što se tiče učešća na tržištu, ali nova Lumia linija, bolje reći novi Nokia Lumia 900 telefon je veliki razlog da korisnici pređu sa postojećeg OS-a (iOS i Android) na ovu platformu. Zajedno sa kamerom koja ima 41 megapiksel, taj smartfon bi bio vodeći na tržištu mobilne telefonije.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top