Home Vesti Samsung Galaxy SIII je rastavljen na delove

Samsung Galaxy SIII je rastavljen na delove

by Admin

Da li ste se ikad pitali šta postoji u vašem telefonu? Ili kako izgleda unutrašnjog tog telefona? Znam, hteli bi ste, ali je teško, jer kao prvo gubite garanciju, a kao drugo možete da uništite telefon za koji ste dali velike pare. Ali imaju ljudi koji se tim profesionalno bave (možete da zamislite koja je šteta baciti dobar telefon), tj koji namerno razvaljuju telefon da vi ne bi morali. Ovaj put su se nameračili na novi Samsung Galaxy SIII telefon.

Ono što se očekivali pri otvaranju ovog telefona su Exynos 4 Quad procesor, kao i baterija od 2,100mAh, ali isto tako smo saznali kako je to Samsung poboljšao kvalitet fotografija sa svojom kamerom od 8 megapiksela – tako što koristi Sony-evu kameru sa pozadinsko – osvetljenim CMOS senzorom, kao što postoji kod Xperia Arc telefona, kao i sa senzorom koji se nalazi u Apple-ovom iPhone-u 4S.

Ali ne očekujte da ćete zameniti delove sami, ukoliko pokušate da otvorite ovaj telefon, jer je ekran totalno povezan sa ramom ovog telefona, što dosta povećava broj nezgoda koje se mogu dogoditi.  Na ovakav potez, koji potencijalno uništava telefon, su se odlučili Chipworks i iFixit sajtovi, koji su specifično za to nabavili ovaj smartfon. A kako su to radili, korak po korak možete ovde videti.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments