LG Optimus 4X HD

LG je prilikom Svetskog Mobilnog Kongresa koji se održavao u februaru u Barseloni, prikazao svoj novi telefon, LG Optimus 4X HD. Sad su ga opet prikazali na CTIA 2012 (sajam tehnologije koji se održava u Nju Orleansu), i ovaj uređaj poseduje dosta dobre specifikacije.

Ima NVIDIA Tegra 3 četvorojezgarni procesor, 1GB RAM memorije,  ekran sa rezolucijom od 1280 x 720 piksela i veličinom od 4,7 inča (sa IPS tehnologijom). Ima dve kamere, zadnja je bolja i ima 8 megapiksela i mogućnost snimanja u HD rezoluciji, a prednja kamera ima 1,3 megapiksela. I, naravno, ima Android ICS platformu.

Ovaj uređaj je težak oko 130 grama, ali je jedna mana što ima plastično telo, tj LG nije izabrao premijum materijale za ovaj telefon, kao što je to HTC uradio sa svojim novim HTC One X telefonom. Sviđa mi se ovaj telefon, jer predstavlja konkurenciju Samsung Galaxy S3 telefonu, ali ipak mislim da kad izađe LG Optimus LTE2 telefon, da će biti najbolji, jer ipak on ima 2GB RAM memorije. Pogledajte video ovog telefona ispod ovog teksta.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top