Home Vesti ASUS je predstavio ROG TYTAN G70 desktop sistem

ASUS je predstavio ROG TYTAN G70 desktop sistem

by Admin

O ovom desktop računaru imam samo reči hvale. ASUS je predstavio novi gaming desktop sistem koji koristi samo najbolje komponente, odnosno gde je kobinovan savremen dizajn sa najnovijim komponentama koje postoje na tržištu. Sećate se da je Intel predstavio procesor koji poseduje vodeno hlađenje? ASUS je ubacio tu komponentu. Znate da sada postoje 4K monitori? Na ovaj desktop računar se može priključiti nekoliko ovih monitora. Drugim rečima, tehnologija koja je iskorišćena za ovaj desktop računar je sam vrh.

Zanimaju vas specifikacije ovog računara? Pripremite se, jer će vam se, posle pročitanih specifikacija, širom otvoriti usta u neverici i izaći će ove reči: JA HOĆU DA IMAM OVAJ RAČUNAR. ROG TYTAN G70 desktop sistem poseduje Core i7 sa vodenim hlađenjem i sa mogućnošću overklokovanja pritiskom na samo jedno dugme. Grafička koja je ubačena u ovaj računar je nVIDIA GTX 780, koja je najnovija grafička iz nVIDIA kompanije, a koja je za oko 40% snažnija od GTX 680 grafičke. Takođe, postoji i dugme za Turbo mod. Kada pritisnete ovo dugme, pazite sad, kućište se automatski širi i pojavljuje se još 10 ventilatora, koji hlade unutrašnjost tog računara zbog, siguran sam, prevelikog grejanja komponenti. Kako je ovo KUUUUL.

Takođe, ako imate bilo koji uređaj koji poseduje mogućnost bežičnog Qi punjenja, pa samo postavite telefon na kućište, on će se sam puniti. Ovaj računar će uskoro biti dostupan, ali se još ne zna po kojoj ceni. Ali ne očekujte da bude jeftin. Ako želite ovaj računar, polako pripremajte dokumentaciju za kredit, jer će vam biti potreban za kupovinu ovog MONSTRUMA.

ASUS TYTAN G70 SPECIFIKACIJE

  • Operativni sistem: Windows 8 (64-bit)
  • Procesor: 4th generation Intel Core i7
  • Čipset: Intel Z87
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB GDDR5)
  • Memorija: 4GB (32GB max) dual-channel DDR3 (1600MHz)
  • Moguća ekspanzija: 1 x PCI-e x 16, 1 x PCI-e x 1, 1 x PCI-e x 8, 1 x PCI-e x 4
  • Skladištenje: Čak do 15TB (5 x 3TB) SATA 6Gbit/s hard disk (7200RPM), do 256GB SATA 6Gbit/s SSD
  • Optički drajv: Super-multi DVD rezač / Blu-ray kombinacija / Blu-ray

E sad, ajde mi recite iskreno, da li vam se ovaj računar sviđa?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments