Home Vesti Microsoft Surface Pro opet u prodaji

Microsoft Surface Pro opet u prodaji

by Admin

Nakon jake prodaje Microsoft Surface Pro tableta, onog sa Intel Core procesorom i punom verzijom Windows 8, taj tablet je totalno rasprodat, i iz Microsoft-ove radnje i iz radnji koje imaju dozvolu od Microsoft-a za prodaju tog tableta. Ne pričam o preprodavcima, kod kojih verovatno ima tog tableta, ali po većim cenama. Sad, dal je taj tablet totalno rasprodat zbog male ponude ili zbog velike tražnje, još ćemo videti. Ali se, posle par dana odsustva sa polica u radnjama, on se opet našao u ponudi.

Kako kaže Panos Panay, glavni u Surface timu, tablet interne memorije 64GB možete možete naručiti preko sajta Microsoft kompanije, ali i otići direktno u radnje Microsoft kompanije. Osim toga, tablete možete naći i u svim radnjama koje su ovlašćene od Microsoft-a, dok će tablet interne memorije od 128GB biti dostupan za nekih nedelju dana.

Još je nejasno koliko je u stvari tih tableta prodato, ali, ono što možemo videti po dosadašnjim informacijama, tražnja postoji. Nadam se da će Microsoft uskoro objaviti broj prodatih tableta. Međutim, ako ne objave, znate da ih je vrlo malo prodato, toliko da ne vredi ni pričati o tome.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments