Home Vesti Vertu opet posluje: u prodaji Android telefon

Vertu opet posluje: u prodaji Android telefon

by Admin

Vertu, proizvođač luksuznih mobilnih telefona, je upravo objavio da će predstaviti novi Vertu Ti uređaj, fensi dizajna i osrednjih specifikacija za onoga ko ima mnogo, previše para za bacanje. Naime, taj telefon je procenjen na, čak, 7,900 evra (nije greška u kucanju). A šta dobijate za te pare, sigurno se pitate. Auto? Tri računara? Ne, dobijate samo uređaj koji vidite na slici iznad. Pa zbog čega on košta toliko?

Uređaj poseduje ekran (koji nije ni IPS) veličine 3,5 inča i rezolucije 480 x 800 piksela, procesor (jednojezgarni) radnog takta 1,5GHz i bateriju kapaciteta 1,250mAh. Međutim, iako je ovaj telefon slabiji, po karakteristikama, od većine današnjih telefona, ima dve stvari zbog kojih je on poseban – kućište od titanijuma i ekran od safira. Za one koji ne znaju, safir je površina koja se može izgrebati jedino dijamantiom. Zbog cene, ovaj telefon i jeste samo za ljude koji mogu sebi priuštiti dijamante. Zbog kombinacije ta dva materijala, telefon je, skoro, neuništiv. A kako Vertu pravda ovu cenu telefona? I za koga je, uopšte, ovaj telefon? Za one koji cene dizajn i za one koji čuvaju svoje telefone, po njihovim rečima

Ali, ako ćemo iskreno, za 7,900 evra mogu kupiti 10 istih najboljih telefona, pa ću koristiti jedan od tih deset, a ostalih devet ću spakovati negde i uzeću naredni kad se ovom nešto desi. Mislim da je ta cena preterana i da, za tu cenu, Vertu ne daje skoro ništa. Ok, izdržljiv je to telefon i ima nesvakidašnje materijale, al je i preskup.

Da li biste vi dali toliki novac za Vertu TI telefon?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments