Home Vesti Vizio će predstaviti nekoliko novih računara

Vizio će predstaviti nekoliko novih računara

by Admin

Već napomenuh, u tekstu što je napisan nešto pre ovoga, da je Vizio prošle godine ušao u PC tržište, ali i da je predstavio novi tablet. Sad ćemo tablet ostaviti po strani (ili čitajte prethodni post) i fokusiraćemo se na PC računare. Vizio je poznata marka što se tiče televizora, ali hoće da raširi svoj biznis. Prvi računari koji su izašli iz fabrika te kompanije nisu bili baš na najvišem nivou, da budemo realni. Međutim, niska cena tih računara nije prošla nezapaženo i dosta ljudi je obratilo pažnju na njih, pa, na neki način, i navijam za ovu kompaniju zbog pokušaja da napravi dobre, a jeftine računare.

Međutim, sad je ova kompanija odlučila da ispravi greške i poboljša segmente koji su već bili dobri. Novi laptop računari sada dobijaju bolje performanse i zadržavaju dizajn koji su imali ranije, što uopšte nije loše, jer je raniji dizajn bio savršen – barem meni. Laptopovi od 14 i 15 inča su dostupni ili sa Intel Core i7 procesorom, ili sa najnovijim i najboljim procesorom AMD kompanije – A10 procesor. Najverovatnije će svi računari ove kompanije imati ekrane sa full HD rezolucijom, što će biti jedna od najjačih aduta tih laptopova i All-In-One računara.

Kad smo kod AIO računara, Vizio je odlučio i da nadogradi tu liniju račnuara. AIO računari imaju ekran veličine 24 inča i on će, kao i svi drugi uređaji te kompanije, biti opremljen sa ekranom na dodir, ne običnim ekranom. Procesori koji će pokretati novi Vizio AIO su AMD i Intel procesor. Biće dostupan i model sa veličinom ekrana od 27 inča, ali će biti ponuđen sa samo Intel procesorima, što znači da nećete moći da birate.

Svi ovi računari će imati čistu verziju Windows 8 operativnog sistema, bez nekih nepotrebnih dodatnih aplikacija. Nema reči o ceni niti dostupnosti, ali očekujemo da budu dostupni sredinom februara.

Šta mislite o ovim računarima?

AIO VIZIO Laptop vizio-ct14t-b1-14-touch-thin--light.jpg--1357441228

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments