Home Vesti Procurele informacije o još jednom, slabijem, fabletu ZTE kompanije

Procurele informacije o još jednom, slabijem, fabletu ZTE kompanije

by Admin

ZTE Nubia Z5 je jedan od najboljih telefona te kompanije, ali i jedan od najboljih telefona današnjice. Međutim, on neće biti jeftin, neće moći svako da ga priušti. Pa šta dati korisnicima koji nemaju 450 evra, koliko mislim da će koštati taj telefon? Malo slabiju i jeftiniju verziju, naravno.

ZTE radi na uređaju koji neće imati ekran sa 1080p rezolucijom, ali će ekran veličine 5,7 inča sa 720p rezolucijom. Nije loše, ako uzmete u obzir da se na Nexus 7 tabletu, čiji je ekran veći za 1,3 inča, nalazi nešto malo veća rezolucija za koju svi kažu da je sjajna. Gustina piksela bi trebala biti veoma slična. Taj novi nepoznati ZTE fablet će biti opremljen sa četvorojezgarnim procesorom radnog takta 1,2GHz, sa baterijom kapaciteta 3,000mAh i sa glavnom kamerom rezolucije 8 megapiksela (prednja 1 megapiksel).

Ono što je zanimljivo jeste da bi to sve trebalo da stane u kućište debljine samo 9mm. Verzija Android OS-a, koji će biti na ovom uređaju, se ne zna. Mislim da će biti ili ICS ili neka verzija iznad, ali se ipak nadam će biti neka verzija iznad, 4.1 ili 4.2 Jelly Bean. ZTE-ov slabiji fablet bi trebalo da bude dostupan prvo u Kini pre leta, ali će nakon toga biti dostupan u celom svetu.

p945-zte

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments