Home Vesti Alcatel priprema njihov prvi telefon sa četvorojezgarnim procesorom

Alcatel priprema njihov prvi telefon sa četvorojezgarnim procesorom

by Admin

Alcatel, francuska kompanija koja proizvodi mobilne telefone i tablete, postaje jedna od bitnijih kompanija. Ova kompanija je zastupljena na našem tržištu sa nekoliko dosta dobrih proizvoda, od kojih je najbolji uređaj koji se nalazi u Telenoru – Telenor Smart HD. Ali, kompanija sada hoće da predstavi neke nove proizvode, bolje i jače proizvode.

Jedan od tih proizvoda će biti deo njihove One Touch linije (One Touch Scribe HD) koji će imati četvorojezgarni Cortex A7 procesor radnog takta većeg od 1GHz. Kako ta kompanija tvrdi, to je prvi uređaj na svetu koji će raditi na tom procesoru.  Takođe planiraju da predstave još nekoliko uređaja, kao što su One Touch Idol Ultra, najtanji smartfon na svetu, tablet naziva One Touch Evo7 HD, ali i One Touch Link W800, mobilni hotspot koji će biti jedan od najboljih na svetu (tako oni tvrde).

Ostali detalji ostaju nepoznati, ali se nadam da ćemo saznati i narednim danima. Takođe, nadam se da će takav telefon doći kod nas, jer će sigurno biti jedan od boljih, ali i jedan od jeftinijih telefona. Jedino me interesuje sledeće – kakva mu je baterija? Široko je poznati da Alcatel imaju slabiju bateriju od konkurenata, pa bi bilo lepo da naguraju neku bateriju koja ima veći kapacitet od 1,900mAh.

mediatek

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments