Home Vesti HTC predstavlja novi telefon na CES-u

HTC predstavlja novi telefon na CES-u

by Admin

U nedavnom intervjuu, koji je HTC-ov viši funkcioner dao novinarima, kaže da je dogovor sa Apple-om dobar i da će pomoći inovaciji u 2013. godini. Time će njihovi smartfonovi postati moćniji i bolji bez onih dosadnih tužbi oko krađe patenata.

A, po svemu sudeći, HTC hoće da novu godinu započne sa novim uređajem koji će koristiti baš tu tehnologiju, koja je licencirana od strane Apple-a. Takav telefon bi trebalo da bude predstavljen na CES-u i taj telefon se, za sada, zove HTC M7. Naravno, novi HTC Butterfly / Droid DNA Android telefon je jedan od najboljih, ali HTC hoće da napravi stvarno najbolji telefon.

HTC M7 (sumnjam da će mu ime ostati) bi trebalo da bude naslednih HTC One X i One X+ linije. On, takođe, bi trebalo da ima veoma jake specifikacije, odnosno ekran veličine 4,7 inča i 1080p rezolucije (1,920 x 1,080 piksela), četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 procesor radnog takta 1,7GHz, 2GB RAM memorije i 32 GB interne memorije. Što se tiče optike, uređaj bi trebalo da poseduje glavnu kameru rezolucije 13 megapiksela i pomoćnu (prednju) rezolucije 2 megapiksela. HTC M7 bi napajala baterija kapaciteta 2,300mAh i M7 bi radio na Android Jelly Bean OS-u.

Šta mislite o ovom telefonu, da li će da bude stvarno najbolji ili još jedan ćorak ove kompanije?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments