Home Vesti LG planira tri nova proizvoda za početak 2013. godine

LG planira tri nova proizvoda za početak 2013. godine

by Admin

LG je, mogu reći, završio ovu godinu dosta dobro najviše zahvaljući novom LG Nexus 4 telefonu. Osim toga, pokazao je da ume da napravi sve moguće uređaje, ne samo televizore i ostale uređaje. Osim Nexus 4 telefona, došao je i Optimus G i Optimus 4X telefon, koji su proglašeni za jedne od najboljih uređaja prošle godine. Svi ti uređaji su predstavljeni na CES-u u Las Vegasu prošle godine (osim Nexus 4, koji je predstavljen negde u septembru).

Ali sada kompanija LG, podstaknuta tim uspehom, sprema neke nove i veoma zanimljive proizvode za ovu godinu. Prvo se priča da će predstaviti telefon sa veličinom ekrana od 4,7 inča. Ono po čemu je ovaj telefon specifičan (barem se tako priča) je okvir oko ekrana, odnosno odsustvo istog. Taj okvir će biti uzak oko 1mm, možda manje, pa ga automatski možemo nazvati telefon sa ekranom od ivice do ivice telefona.

Glasine kažu da, osim ovoga, LG priprema još dva uređaja. Prvi je LG fablet sa veličinom ekrana od 5,5 inča i full HD rezolucijom (i gustinom piksela od 403ppi), a drugi uređaj je tablet sa veličinom ekrana od 7 inča. Taj tablet bi, po glasinama, trebalo da poseduje rezoluciju od 1,200 x 1,920 piksela, što je najveća rezolucija u tabletu sa ekranom od 7 inča i rezultovalo bi gustinom piksela od 324ppi.

Šta će sve biti predstavljeno za nekoliko dana na CES-u, još se ne zna, ali ću sigurno pisati o tome u narednim danima.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments