Google Play aplikacije na računaru

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Android je najpopularnija platforma i platforma čiji udeo najviše i najbrže raste na tržištu, što je bio slučaj i prethnodih godina. Sa tim rastom je sada dostupan veliki broj aplikacija na Google Play radnji, odnosno više od 700,000 aplikacija, što je stavlja rame uz rame sa iOS-om.

Zbog raznovrsnosti aplikacija, ali i zbog toga što ne može svako imati Android telefon i uživati u njegovim sposobnostima, sigurno se pitate sledeće: “Zašto ja ne mogu lepo na računaru da instaliram te aplikacije? Moj računar je i jači od telefona”. To bi bilo super pitanje, ali je sada tu i odgovor – BlueStacks.

BlueStacks program je još u beta fazi, ali skoro besprekorno obavlja primarne zadatke – instalacija i pokretanje aplikacija i igara iz Google Play radnje. BlueStacks se može instalirati i na Windows-u i na Mac-u. Probajte pa javite iskustva, kod mene je sve bilo super :).

2 thoughts on “Google Play aplikacije na računaru

  1. Vojislav Stanojčić

    Na Google pretraživaču sam imao aplikacije:moj nalog, slike, prevodilac i dr., a sada su ostale samo slike i moj nalog.Ostale ikonice su pobledele i ne funkcionišu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×