Home Vesti Oppo Find 5 uskoro dostupan u 17 zemalja sveta

Oppo Find 5 uskoro dostupan u 17 zemalja sveta

by Admin

Oppo Find 5, telefon sa veličinom ekrana od 5 inča i 1080p rezolucijom će uskoro biti dostupna na inostranim tržištima i imaće dosta pravednu cenu. Na oficijalnoj Oppo Facebook stranici je predstavljena slika gde kaže da će se Oppo Find 5 naći u nekoliko zemalja u prvom kvartalu sledeće godine.

Osim ekrana veličine 5 inča i 1080p rezolucije, uređaj će doći i sa četvorojezgarnim procesorom, kamerom rezolucije 13 megapiksela, četvorojezgarnim Snapdragon S4 Pro procesorom, baterijom kapaciteta 2,500mAh i NFC čipom. Takođe, prednja kamera će imati zanimljivu rezoluciju od 1,9 megapiksela. Nema proširenja za micro SD karticu, ali će zato postojati dva modela, jedan model sa internom memorijom od 16GB i cenom od 500 dolara i drugi model sa internom memorijom od 32GB i cenom od 570 dolara.

Gde će ovaj uređaj doći? Možete videti na slici iznad, ali ajde da vam i napišem: Kanada, Velika Britanija, Španija, Australija, Nemačka, Francuska, Belgija, Malezija, Švedska, Singapur, Finska, Grčka, Danska, Novi zeland, Norveška, Japan i Hong Kong.

Ako imate rođaka u tim zemljama i hoćete ovaj uređaj, sačekajte mesec – dva, skupite pare i kontaktirajte ih. Nećete se razočarati sa ovim uređajem.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments