Home Vesti Samsung predstavlja ChatON 2.0

Samsung predstavlja ChatON 2.0

by Admin

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije je danas predstavila ChatON 2.0, sledeću verziju popularnog globalnog komunikacijskog servisa  koji povezuje sve korisnike mobilnih telefona u jednu zajednicu.

Sada dostupan u preko 200 zemalja i na preko 60 jezika, ChatON pruža laku i brzu komunikaciju porukama, kao i grupno četovanje u brojnim formatima (slike, video i audio snimci, kontakti) kako bi komunikacija bila jednostavna, intuitivna i zabavna. Unapređeni servis radi na svakom pretraživaču  i na više umreženih uređaja kao što su telefoni, tableti i WiFi kamere.

„ChatON je umnogome pojednostavio razmenjivanje poruka putem mobilnih telefona za milione korisnika širom sveta omogućavajući im da uživaju u lakšoj i sadržajnijoj interakciji sa svakim i u bilo kom formatu. ChatON 2.0 servis sada ide korak dalje jer omogućava korisnicima da pristupe ovom servisu sa više uređaja čime će dobiti jedinstveno korisničko iskustvo na više ekrana,” rekao je dr Von-Pjo Hong, predsednik Centra za medijska rešenja u kompaniji Samsung Electronics.

Pomoću servisa ChatON 2.0 korisnici su u toku sa svime što se dešava sa njihovim prijateljima. Funkcija za višestruke ekrane omogućava korisniku da četuje sa najviše 5 povezanih uređaja na jednom nalogu zbog čega više nikada nećete propustiti nijednu poruku. Čak je moguće koristiti i ChatON sa pretraživača na personalnom računaru logovanjem na adresu chaton.com sa istim Samsung ličnim nalogom. Korisnici sada mogu da pozovu prijatelje na razgovore pomoću servisa ChatON sa većeg broja platformi uključujući i Facebook, Twitter i Weibo.

ChatON 2.0 čini razmenu sadržaja lakom i intuitivnom kako za pojedinačna tako i za grupna četovanja gde korisnici mogu da ostavljaju poruke ili druge sadržaje u tzv. „prtljažniku“, to jest Trunk-u, virtuelnom mestu za skladištenje i komentarisanje slika i video fajlova pre nego što ih podele dalje, na Fejsbuku ili drugim društvenim mrežama.

Inovativna funkcija, ChatON Special Buddy, pruža sjajne ponude, novine i informacije od strane nezavisnih ponuđača u realnom vremenu i dozvoljava korisnicima da glasaju u anketama ili da ostavljaju svoje komentare.

Poput mikro društvene mreže, ChatON 2.0 dozvoljava korisnicima da kreiraju svoje lične profile, ažuriraju statuse kako bi ih njihovi prijatelji videli i komentarisali. Komentari mogu biti postavljeni na profilnim stranama bilo da je korisnik online ili offline a opcija ChatON Interaction Rank, odnosno rang interakcije pruža korisnicima korisne informacije i statistike o njihovim komunikacijama sa prijateljima.

ChatON 2.0 pruža velike mogućnosti za prilagođavanje i personalizaciju iskustva razmene poruka. Korisnici mogu da stvore sopstvene animirane poruke tako što će dodati fotografije ili snimljene audio snimke, kao što mogu da biraju među animiranim emotikonima kako bi svoje razgovore začinili atmosferom zabave. Uz to, način na koji se pojavljuju pozadina i oblačić za razgovor mogu se promeniti i prilagoditi svačijem ukusu, čemu će doprineti veliki izbor fontova za veliki broj jezika.

ChatON 2.0 je preinstaliran na svim Samsungovim mobilnim uređajima, a dostupan je i na onlajn prodavnici Samsung Apps.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments