Home Vesti Samsung predstavlja još jedan Galaxy telefon, Galaxy Grand

Samsung predstavlja još jedan Galaxy telefon, Galaxy Grand

by Admin

Koliko li će Samsung lansirati Galaxy telefona, živo me interesuje. Ne bunim se što predstavljaju toliko broj uređaja, ali ni jedan nije, da kažem, revolucionaran. Sve sami klonovi jačih uređaja koji, kad dođu kod nas, koštaju skoro isto kao i originali. Najnoviji uređaj Galaxy linije jeste Galaxy Grand model, Android uređaj sa verzijom 4.2.1 Jelly Bean-a i ekranom veličine 5 inča.

Šta je novo kod ovog uređaja? Ništa, samo je slabiji brat Galaxy Note II fableta. Ali, iako su mu specifikacije donekle zanimljive, ne menja njegovu namenu, a to je prebukiranje tržišta. Ispod “haube” se nalazi dvojezgarni procesor radnog takta 1,2GHz, glavna kamera od 8 i pomoćna (prednja) od 2 megapiksela. Takođe, telefon ima i 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije koja je dalje proširiva sa microSD memorijskom karticom. Dolazi sa novom generacijom TouchWiz korisničkog interfejsa i, kao Galaxy Note II, podržava više otvorenih programa u isto vreme.

Samsung će predstaviti dva modela, jedan sa otvorom za jednu SIM karticu, a drugi sa dva otvora za SIM karticu. To je, ajde da ne budem toliki hejter, veoma dobra stvar, posebno za ljude koji imaju dve kartice, jedna za posao, a druga za korišćenje van poslovnog okruženja.

Telefon će biti predstavljen na Mobile World Congress-u u februaru, gde će biti više priče o dostupnosti i ceni.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments