Home Vesti Xiaomi MI-3 dolazi sredinom sledeće godine

Xiaomi MI-3 dolazi sredinom sledeće godine

by Admin

Kineski proizvođač Xiaomi je upravo lansirao Mi 2 telefon koji ima veoma pristupačnu cenu i neverovatno dobar hardver. Međutim, glasine govore o novom telefonu ove kompanije, onom koji treba da bude predstavljen sledeće godine.

Xiaomi Mi 3 bi trebalo, ako je verovati glasinama, da bude predstavljen negde sredinom 2013. godine. Takođe, po još nekim glasinama, Xiaomi Mi 3 bi trebalo da bude prvi telefon koji će raditi na NVIDIA Tegra 4 procesorima. Osim toga, glasine govore da će ovaj uređaj posedovati i ekran veličine 4,5 inča sa veoma visokom rezolucijom i 2,5GB RAM memorije.

Najzanimljivija vest, naravno, jeste Tegra 4 procesor. Četvorojezgarni procesori NVIDIA kompanije će biti napravljeni po ugledu Cortex A15 arhitekture, gde će svako jezgro imati radni takt od 1,8GHz – 2GHz.

Na kraju, nezvanične informacije govore da će uređaj posedovati kameru rezolucije 12 megapiksela. A pošto Xiaomi konstanto poboljšava tehnologiju sočiva na kameri, ova kamera će najverovatnije biti u rangu sa PureView kamerom.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments