Home Vesti Oppo konačno predstavio Find 5 telefon

Oppo konačno predstavio Find 5 telefon

by Admin

Oppo, kineski proizvođač mobilnih telefona, je predstavio novi proizvod pod nazivom Find 5. Oppo Find 5 je dugo najavljivani fablet ove kompanije i uređaj koji je, barem po početnim informacijama, trebao među prvima, ako ne i prvi da poseduje ekran sa Full HD rezolucijom.

Do sada smo mogli nagađati o nekim karakteristikama i specifikacijama ovog telefona, ali ne više. Oficijalne informacije, vezane za ovaj uređaj, su sledeće – četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesor, 2GB RAM memorije, Android 4.1.2 Jelly Bean, glavna kamera rezolucije 13 megapiksela i pomoćna sa rezolucijom od 1,9 megapiksela. Sve to će pokretati baterija koja ima kapacitet od 2,500mAh.

Kao što samo ime kaže, ovaj fablet ima ekran veličine 5 inča i Full HD rezoluciju, zbog koje je gustina piksela 441ppi, odnosno na najvišem mogućem nivou (trenutno). Sličnu gustinu piksela ima i nedavno objavljeni HTC Butterfly, odnosno Droid DNA.

Uređaj će biti dostupan za 500 dolara bez ugovora, što je veoma dobra cena. Međutim problem je to što ovaj uređaj neće biti dostupan za još mesec dana.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments