Home Vesti Windows Phone 8 štuca kod fajlova većih od 4GB

Windows Phone 8 štuca kod fajlova većih od 4GB

by Admin

Kamera na Lumia 920 telefonu je jedna od trenutno najboljih na tržištu. Kad budem dobio ovaj telefon na test (odnosno kad stigne kod nas), moći ću vam pokazati kako izgleda i video i fotografija. Međutim, kod snimanja izgleda da se našao mali problem, što bi Microsoft trebao uskoro da reši. Naime, kad snimate neki video, ne samo na ovom, već na svim Windows Phone 8 telefona, prebacivanje tih fajlova na računare, koji su veći od 4GB, mnogo teško ide.

Odnosno, kad prebacujete neki fajl težak ispod 4GB, stvari glatko idu. Međutim, kad prebacujete, npr, fajl od 6GB, prebacićete samo 2GB koji će, kad budete pokušali da otvorite, biti nedostupni za gledanje (corrupted file).

Ovo je otkriveno, ne samo kod snimaka, već kod ostalih fajlova većih od 4GB. Zbog toga što ne postoji puno fajlova (osim snimljenih 1080p snimaka), nećete imati puno problema. Međutim, samo postojanje ovakve greške uznemirava. Ne sumnjam da će Microsoft to brzo rešiti, ali su trebali da primete problem pre nego što je ovaj OS obelodanjen.

Međutim, kako možete zaobiči ovaj problem? Snimajte do 4GB, onda prekinite i opet krenite sa snimanjem. To je jedini način, barem za sada.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments