Home Vesti Archos GamePad 7 dostupan u Evropi

Archos GamePad 7 dostupan u Evropi

by Admin

Pre nekih 5 meseci je predstavljen jedan veoma zanimljiv tablet od Archos kompanije. Reč je o, kao što ste mogli videti iz naslova, GamePad 7 tabletu. Po čemu je ovaj tablet jedinstven? Pa on je jedinstven po tome što je prvi Android tablet koji je potpuno skoncentrisan na igre. Sa strana ekrana ima fizičku dugmad koja omogućavaju korisniku da igra neku igru bez zaklanjanja ekrana rukama (što mene izuzetno nervira).

Sada je taj uređaj dostupan u Evropi po veoma zanimljivoj ceni od 150 evra. Za te pare dobijate ekran veličine 7 inča sa rezolucijom 1,024 x 600 piksela, dvojezgarni Cortex A9 procesor klokovan na 1,6GHz i sa četvorojezgarnim Mali 400 grafičkim procesorom. RAM memorija od 1GB će biti dovoljna da bez problema pokrene sve igre koje se nalaze na Google Play radnji bez ikakvih zastajkivanja. Postoji 8GB interne memorije, slot za microSD karticu, WiFi konekciju, ali bez GPS-a.

Verzija Android platforme, koja će doći uz ovaj tablet, jeste novi Jelly Bean 4.1 OS. Da li je ovo dobar tablet za ovu cenu? Šta mislite :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments