Home SoftveriIgre Rockstar izbacio Grand Theft Auto: Vice City za iOS

Rockstar izbacio Grand Theft Auto: Vice City za iOS

by Admin

Kao što je i obećao, Rockstar je danas predstavio GTA: Vice City igru na iOS uređajima, što označava 10-to godišnjicu izbacivanja na desktop računare i na PlayStation 2 konzolu. Niste mislili da ćete moći igrati ovu igru tada na mobilnim telefonima, zar ne :)? Igra je totalno ista kao što je bila na desktop računarima. Tommy Vercetti hoće da se popne na visoke lestvice mafijaške organizacije. Međutim, da bi to postigao, mora da izvrši određene “radnje”.

Dobro, igra nije baš ista kao što je ranije bila, jer ona sad ima bolju grafiku i kontrole optimizovane na dodir. Kad skinete ovu aplikaciju, naći ćete se na ulicama ovog grada vrlo brzo. Možete voziti dvotočkaše, kola, kamione, tenk, ali i razgledati grad peške.

Za sada se ova igra nalazi samo na iOS uređajima (iPad, iPhone i iPod Touch) i optimizovana je za Retina displej. Da ne biste izgubili snimljene igre, ako vam se telefon pokvari ili ako ga zamenite za noviji, one se čuvaju u iCloud-u. Takođe, dok vozite auta, možete slušati muziku sa vašeg uređaja.

Igra košta 5 dolara, ali vi koji imate Jailbreakovan uređaj, možete je dobiti za dž. Teška je oko 1GB, pa bi bilo preporučljivo da pogledate da li imate dovoljno memorije za ovu igru. Za vas koji imate nalog preko kojeg možete kupiti ovu igru, link za kupovinu preko iTunes-a je ovde. A oni koji nemaju iOS uređaj, mogu otići na link iTunes-a da vide kako ova igra izgleda na mobilnoj platformi :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments