Home Vesti Sony predstavlja Xperia E telefon, novi član Xperia linije

Sony predstavlja Xperia E telefon, novi član Xperia linije

by Admin

Kompanija Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) danas je predstavila nov, pristupačan dodatak seriji Xperia pametnih telefona, Xperia E. Najnoviji Android pametni telefon iz Sony-ja će u standardnoj i dual SIM verziji* globalno biti dostupan od prvog kvartala 2013.

Xperia E je kompaktan i cenovno konkurentan pametni telefon koji je osmišljen da bude jednostavan. Dostupan u crnoj, beloj i pink boji, Xperia E se može pohvaliti izvanrednim HD Voice kvalitetom koji čini da pozivi budu jasniji nego ikada do sada. On takođe ima i opciju suzbijanja buke koja isključuje pozadinske zvuke, tako da korisnici mogu da imaju savršeno jasne telefonske razgovore u svakom okruženju.

Xperia E je dizajnirana da omogući korisnicima kontrolu nad troškovima i potrošnjom baterije. Aplikacija za kontrolu prenosa podataka prati potrošnju, dok poboljšani standby režim produžava njegovo trajanje do 4 puta. Ako ekran  provede nekoliko minuta u standby režimu, Wi-Fi i prenos podataka se isključuju a većina aplikacija postaje neaktivna, kako bi se uštedela baterija. Pozivi i poruke, međutim, nastavljaju da funkcionišu normalno. Čim dodirnete ekran, standby režim prestaje i sve funkcije se vraćaju u normalu.

Xperia E će takođe biti dostupan i u dual SIM verziji* – Xperia E dual – tako da će korisnici samo jednim dodirom menjati tarife i na taj način moći da uštede.

“Korisnicima koji žele da zakorače u svet Xperia pametnih telefona se iskreno savetuje da potraže Xperia E ili Xperia E dual. Oni su savršeni za ljude koji traže povoljan pristup kvalitetu i funkcionalnosti koji se inače povezuju sa vrhunskim Android pametnim telefonima,” izjavio je Bjorn Bourdin, direktor marketinga CU Centralne Evrope.

Xperia E opremljen je superiornim kvalitetom zvuka sa preinstaliranom „WALKMAN®” aplikacijom koja podrazumeva xLOUD™ audio tehnologiju, 3D surround zvuk i ručnim ekvilajzer. Osim pristupa milionima pesama preko cloud servisa Music Unlimited iz Sony Entertainment mreže, korisnici mogu lako i gledati i deliti sadržaj preko TV-a, tableta i računara uz pomoć DLNA wireless konekcije.

Za najnovije Android korisničko iskustvo, Xperia E će biti lansiran na Androidu 4.1 (Jelly Bean).

Glavne karakteristike Xperia E

  • Kristalno jasni razgovori zahvaljujući HD Voice opciji i suzbijanju buke
  • Jednostavna kontrola prenosa podataka i rada baterije
  • Dugotrajna 1500 mAh zamenska baterija
  • 3.5-inčni HVGA displej za fantastično pretraživanje i zabavna iskustva
  • “WALKMAN” muzičko iskustvo sa xLOUD tehnologijom i 3D surround zvukom
  • Bežično DLNA povezivanje za jednostavno pregledanje i deljenje sadržaja, poput fotografija i video snimaka na TV-u, tabletu ili PC-ju
  • 1 GHz procesor
  • Xperia E će biti dostupan u crnoj, beloj i pink, a Xperia E dual u crnoj i zlatnoj boji

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Marko

Bravoo 😀