Home Vesti Velocity Micro najavio novi All-in-one računar

Velocity Micro najavio novi All-in-one računar

by Admin

Ako tražite novi AIO računar koji bi zadovoljo sve vaše potrebe, ne morate dalje tražiti. Velocity Micro je novi AIO računar sa kojim vam sigurno neće ništa zafaliti. Ekran veličine 23,6 inča, kao i rezolucija od 1,920 x 1,080 pikslea, i to sve upakovano u aluminijumsko kućište će vas oduševiti. Pričanje sa najmilijma preko skajpa ili nekog drugog servisa će biti prava uživancija sa 720p prednjom kamrom.

Od portova, ovaj računar ima port za SD karticu, HDMI port i USB 3.0 port. Od konekcija podržava WiFi B/g/n i bluetooth je ugrađen u njegov hardver. Najbolja je cena, jer je ona počinje od 800 dolara (bazni model), ali ako hoćete da birate jači procesor (Core i3, i5, i7) ili više RAM memorije (do maksimum 8GB), koštaće vas više.  Naravno, postoji izbor između HDD-a i SSD-a, ali možete ugraditi oba modula za internu memoriju (HDD do 2TB, SSD do 240GB).

Operativni sistem koji dolazi sa ovim računarima je Windows 8, ali možete izabrati i Windows 7, ukoliko vam se novi Microsoft-ov operativni sistem ne sviđa.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments